GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0254

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/20

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission07
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words171
Number of lemmas94
Lexical density55
Number of sentences6
Average of words per sentence28.50
Number of words in the longest sentence51
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Últimamente na televisión saen emiten numerosos programas de televisión, no que moitas persoas preséntanse. Moitos explican que a cociña é a súa paixón, e dende pequenos soñaron con chegar a ser grandes chefs, outros apúntanse por mera diversión ou porque lles supón unha recompensa monetaria. Pero sen lugar a dúbidas a cociña está de moda. antes Antigamente a cociña era unha labor de mulleres, xunto co coidado dos fillos e as restantes tareas do fogar, polo que non tiña tanta fama, e a xente non tiña nin a metade do entusiasmo que ten agora. Un tema debatido é e comentado é a pre maior presenza de homes que de mulleres con éxito culinario, polo gran salto que supuxo que un home cocin tamén se encargara da cociña, porén, na maioría das casas, ainda son as nais as que se encargan desta tarea; o que parece supoñer unha contradición. Este tema estivo vixente últimamente coa polémica da

O tema da cociña estivo vixente coa polémica das nóminas dos cociñeiros en prácticas, no que o prestixioso cociñeiro Jordi Cruz, fixo un comentario que desatou numerosas críticas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation