GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0254

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/20

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras171
Número de lemas94
Densidad léxica55
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado28.50
Número de palabras del enunciado más largo51
Número de palabras del enunciado más corto10
Número de párrafos3
Media de enunciados por párrafo2

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Últimamente na televisión saen emiten numerosos programas de televisión, no que moitas persoas preséntanse. Moitos explican que a cociña é a súa paixón, e dende pequenos soñaron con chegar a ser grandes chefs, outros apúntanse por mera diversión ou porque lles supón unha recompensa monetaria. Pero sen lugar a dúbidas a cociña está de moda. antes Antigamente a cociña era unha labor de mulleres, xunto co coidado dos fillos e as restantes tareas do fogar, polo que non tiña tanta fama, e a xente non tiña nin a metade do entusiasmo que ten agora. Un tema debatido é e comentado é a pre maior presenza de homes que de mulleres con éxito culinario, polo gran salto que supuxo que un home cocin tamén se encargara da cociña, porén, na maioría das casas, ainda son as nais as que se encargan desta tarea; o que parece supoñer unha contradición. Este tema estivo vixente últimamente coa polémica da

O tema da cociña estivo vixente coa polémica das nóminas dos cociñeiros en prácticas, no que o prestixioso cociñeiro Jordi Cruz, fixo un comentario que desatou numerosas críticas.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra