CORT_0254
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/20
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 171 |
Número de lemas | 94 |
Densidad léxica | 55 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 28.50 |
Número de palabras del enunciado más largo | 51 |
Número de palabras del enunciado más corto | 10 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 2 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Últimamente na televisión saen emiten numerosos programas de televisión,
no que moitas persoas preséntanse. Moitos explican que a cociña
é a súa paixón, e dende pequenos soñaron con chegar a ser
grandes chefs, outros apúntanse por mera diversión ou porque
lles supón unha recompensa monetaria. Pero sen lugar a
dúbidas a cociña está de moda. antes Antigamente a cociña
era unha labor de mulleres, xunto co coidado dos fillos e as
restantes tareas do fogar, polo que non tiña tanta fama, e a
xente non tiña nin a metade do entusiasmo que ten
agora. Un tema debatido é e comentado é a pre maior presenza
de homes que de mulleres con éxito culinario, polo gran salto
que supuxo que un home cocin tamén se encargara da cociña,
porén, na maioría das casas, ainda son as nais as que se
encargan desta tarea; o que parece supoñer unha contradición.
Este tema estivo vixente últimamente coa polémica da
O tema da cociña estivo vixente coa polémica das nóminas dos
cociñeiros en prácticas, no que o prestixioso cociñeiro Jordi Cruz,
fixo un comentario que desatou numerosas críticas.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra