GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0256

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/22

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission07
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words201
Number of lemmas101
Lexical density50
Number of sentences5
Average of words per sentence40.20
Number of words in the longest sentence82
Number of words in the shortest sentence19
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph1.67

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Non se pode negar a gran im importancia que esta a acadar a gastronomía na nosa cultura, coa aparición de grandes chefs e de novas tecnicas renovadas renovadoreas que estan a aparecer nos mellores restaurantes do mundo, como podese ver na cocina molecular entre outras renovacións.

Nos derradeiros anos a gastronomia a dado un gran paso adiante a nivel cultural, pero ¿esta paso sera permanente, ou unha moda pasaxeira...? en calquedas de ambos casos, a cantidade de iniciativas a favor da gastronomía e dificil de ignorar a gran cantidade de iniciativas a favor da gastronomía que están a aparecer, como a formación de numerosas FP que che introducen no mundo culinario, tampoco nos sorprende a gran cantidade de revistas e artigos sobre este tema nos que se fale dos grandes restaurantes e receitas que hai no mundo adiante, tampouco son pocos os numerosos programas duro de cociña o recetas que se poden ver no noso televisor como o famoso "Arguiñano". Todas estas iniciativas fan da gastronomía un arte culturar que esta a crecer dunha forma exponencial nos nosos días.

Para concluír, a aparición deste momento culinario que pa o cal pasa polos seus momentos mais alxidos e inegable e que a se esta "moda" e paxaseira ou non, non se sabe, o tempo o dira...


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation