GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0256

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/22

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras201
Número de lemas101
Densidad léxica50
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado40.20
Número de palabras del enunciado más largo82
Número de palabras del enunciado más corto19
Número de párrafos3
Media de enunciados por párrafo1.67

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Non se pode negar a gran im importancia que esta a acadar a gastronomía na nosa cultura, coa aparición de grandes chefs e de novas tecnicas renovadas renovadoreas que estan a aparecer nos mellores restaurantes do mundo, como podese ver na cocina molecular entre outras renovacións.

Nos derradeiros anos a gastronomia a dado un gran paso adiante a nivel cultural, pero ¿esta paso sera permanente, ou unha moda pasaxeira...? en calquedas de ambos casos, a cantidade de iniciativas a favor da gastronomía e dificil de ignorar a gran cantidade de iniciativas a favor da gastronomía que están a aparecer, como a formación de numerosas FP que che introducen no mundo culinario, tampoco nos sorprende a gran cantidade de revistas e artigos sobre este tema nos que se fale dos grandes restaurantes e receitas que hai no mundo adiante, tampouco son pocos os numerosos programas duro de cociña o recetas que se poden ver no noso televisor como o famoso "Arguiñano". Todas estas iniciativas fan da gastronomía un arte culturar que esta a crecer dunha forma exponencial nos nosos días.

Para concluír, a aparición deste momento culinario que pa o cal pasa polos seus momentos mais alxidos e inegable e que a se esta "moda" e paxaseira ou non, non se sabe, o tempo o dira...


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra