CORT_0256
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/22
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 201 |
Número de lemas | 101 |
Densidad léxica | 50 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 40.20 |
Número de palabras del enunciado más largo | 82 |
Número de palabras del enunciado más corto | 19 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 1.67 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Non se pode negar a gran im importancia que esta
a acadar a gastronomía na nosa cultura, coa aparición
de grandes chefs e de novas tecnicas renovadas
renovadoreas que estan a aparecer nos mellores restaurantes
do mundo, como podese ver na cocina molecular entre
outras renovacións.
Nos derradeiros anos a gastronomia a dado un gran paso
adiante a nivel cultural, pero ¿esta paso sera permanente,
ou só unha moda pasaxeira...? en calquedas de
ambos casos, a cantidade de iniciativas a favor da
gastronomía e dificil de ignorar a gran cantidade de
iniciativas a favor da gastronomía que están a aparecer,
como a formación de numerosas FP que che introducen
no mundo culinario, tampoco nos sorprende a gran cantidade
de revistas e artigos sobre este tema nos que se fale
dos grandes restaurantes e receitas que hai no mundo adiante,
tampouco son pocos os numerosos programas duro de cociña
o recetas que se poden ver no noso televisor como o
famoso "Arguiñano". Todas estas iniciativas fan da gastronomía
un arte culturar que esta a crecer dunha forma expo
nencial nos nosos días.
Para concluír, a aparición deste momento culinario
que pa o cal pasa polos seus momentos mais
alxidos e inegable e que a se esta "moda" e paxaseira
ou non, non se sabe, o tempo o dira...
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra