CORT_0430
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/05
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 12 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 146 |
Number of lemmas | 81 |
Lexical density | 55 |
Number of sentences | 8 |
Average of words per sentence | 18.25 |
Number of words in the longest sentence | 30 |
Number of words in the shortest sentence | 4 |
Number of paragraphs | 6 |
Average of sentences per paragraph | 1.33 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Actualmente a gastronomía é unha das figuras principais e de
interese para as persoas que desexan coñecer un novo país.
A maioría das persoas ademáis de coñee coñecer novas culturas
e vivir novas experiencias buscan experimentar explorar novas sensacións
ao saborear pratos diferentes aos que están acostumados.
Por iso a gastronomía hoxe en día ten gran importancia
e xera unha gran cantidade de beneficios.
Incluso en moitos países crean programas televisivos relacionados coa
gastronomía. Como por exemplo Master Chef.
O feito deste interese pola gastronomía convertiuse en nunha moda, pero
isto terá unhos unha duración a longo prazo. As persoas aprenderon
a valorar outro trazo importante de cada país por polo que esperemos
que perdure e con el se difunda o feito de viaxar
e aprender novos coñecementos.
En conclusión, o gastronomía interese pola gastronomía aumentou ultimamente
e xera un mant moitísimos postos de traballo e moitos beneficios para
moitos países de interese turístico.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation