GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0430

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/05

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada12
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras146
Número de lemas81
Densidad léxica55
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado18.25
Número de palabras del enunciado más largo30
Número de palabras del enunciado más corto4
Número de párrafos6
Media de enunciados por párrafo1.33

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Actualmente a gastronomía é unha das figuras principais e de interese para as persoas que desexan coñecer un novo país.

A maioría das persoas ademáis de coñee coñecer novas culturas e vivir novas experiencias buscan experimentar explorar novas sensacións ao saborear pratos diferentes aos que están acostumados.

Por iso a gastronomía hoxe en día ten gran importancia e xera unha gran cantidade de beneficios.

Incluso en moitos países crean programas televisivos relacionados coa gastronomía. Como por exemplo Master Chef.

O feito deste interese pola gastronomía convertiuse en nunha moda, pero isto terá unhos unha duración a longo prazo. As persoas aprenderon a valorar outro trazo importante de cada país por polo que esperemos que perdure e con el se difunda o feito de viaxar e aprender novos coñecementos.

En conclusión, o gastronomía interese pola gastronomía aumentou ultimamente e xera un mant moitísimos postos de traballo e moitos beneficios para moitos países de interese turístico.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra