GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0812

ABAU/2016-2017/CD23/xuño/07

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission23
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words186
Number of lemmas102
Lexical density55
Number of sentences8
Average of words per sentence23.25
Number of words in the longest sentence58
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs7
Average of sentences per paragraph1.14

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nosestes últimos anos que levan correndo o tema da cociña está bastante recente nas nosas vidas.

Cada vez a xente preocúpase de comer máis da súa alimentación, comendo comida de boa calidade e sana para nos.

Como é normal os comida alimentos agora están máis controlados pasando controis de calidade, e tamén psendo probada antes por profesionais , como o son os gastrónomos.

Ademais cada vez hai máis cociñeiros ou como se denominan, "chefs" que innfan innovacións. Inventan novas comidas, creando nova variedade de sabores, aromas, gustos...

É como unha obra de arte para eles, en lugar de pintar nun cuadro lienzo é como se debuxaran nun prato con súa obra diferentes alimentos.

Penso que hoxe en día nós temos moito máis presente o tema da alimentación que en décadas atrás, ademais existen gran variedade de restaurantes de comida de todo tipo, non temos que viaxar a outros países para a probar a comida propia de alí, senón que no lugar onde vivas, haberá grande variedade de culturas respecto aos restaurantes.

Polo tanto houbo un gran incremento na gastronomía xa que cada vez é un tema que está máis presente nas nosas vidas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation