CORT_0812
ABAU/2016-2017/CD23/xuño/07
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 23 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 186 |
Number of lemmas | 102 |
Lexical density | 55 |
Number of sentences | 8 |
Average of words per sentence | 23.25 |
Number of words in the longest sentence | 58 |
Number of words in the shortest sentence | 10 |
Number of paragraphs | 7 |
Average of sentences per paragraph | 1.14 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nosestes últimos anos que levan correndo o tema da cociña
está bastante recente nas nosas vidas.
Cada vez a xente preocúpase de comer máis da súa
alimentación, comendo comida de boa calidade e sana para
nos.
Como é normal os comida alimentos agora están máis controlados
pasando controis de calidade, e tamén psendo probada antes
por profesionais , como o son os gastrónomos.
Ademais cada vez hai máis cociñeiros ou como se denominan,
"chefs" que innfan innovacións. Inventan novas comidas, creando
nova variedade de sabores, aromas, gustos...
É como unha obra de arte para eles, en lugar de pintar
nun cuadro lienzo é como se debuxaran nun prato con
súa obra diferentes alimentos.
Penso que hoxe en día nós temos moito máis presente
o tema da alimentación que en décadas atrás, ademais
existen gran variedade de restaurantes de comida de todo
tipo, non temos que viaxar a outros países para a probar a comida propia de alí, senón que no lugar onde vivas, haberá
grande variedade de culturas respecto aos restaurantes.
Polo tanto houbo un gran incremento na gastronomía xa que cada
vez é un tema que está máis presente nas nosas vidas.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation