CORT_0812
ABAU/2016-2017/CD23/xuño/07
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 23 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 186 |
Número de lemas | 102 |
Densidad léxica | 55 |
Número de enunciados | 8 |
Media de palabras por enunciado | 23.25 |
Número de palabras del enunciado más largo | 58 |
Número de palabras del enunciado más corto | 10 |
Número de párrafos | 7 |
Media de enunciados por párrafo | 1.14 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nosestes últimos anos que levan correndo o tema da cociña
está bastante recente nas nosas vidas.
Cada vez a xente preocúpase de comer máis da súa
alimentación, comendo comida de boa calidade e sana para
nos.
Como é normal os comida alimentos agora están máis controlados
pasando controis de calidade, e tamén psendo probada antes
por profesionais , como o son os gastrónomos.
Ademais cada vez hai máis cociñeiros ou como se denominan,
"chefs" que innfan innovacións. Inventan novas comidas, creando
nova variedade de sabores, aromas, gustos...
É como unha obra de arte para eles, en lugar de pintar
nun cuadro lienzo é como se debuxaran nun prato con
súa obra diferentes alimentos.
Penso que hoxe en día nós temos moito máis presente
o tema da alimentación que en décadas atrás, ademais
existen gran variedade de restaurantes de comida de todo
tipo, non temos que viaxar a outros países para a probar a comida propia de alí, senón que no lugar onde vivas, haberá
grande variedade de culturas respecto aos restaurantes.
Polo tanto houbo un gran incremento na gastronomía xa que cada
vez é un tema que está máis presente nas nosas vidas.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra