CORT_0863
ABAU/2016-2017/CD24/xuño/11
Commission | 24 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron gran popularidade,
esto pódese deber a que na actualidade coñecemos a gastronomía e a
cultura de outros países. Grazas aos avances nos transportes e nos
medios podemos viaxar e coñecer os pratos típicos e a maneira na que
viven outras culturas.
Tamén penso que está de moda o interese polos países exóticos, e esto
é tamén grazas a os transportes e aos medios, xa que viaxar é moito
máis barato qu e rápido que hantes, e grazas a os medios podemos ver
como son esos lugares. Tamén está relacionado con isto, que se abran
restaurantes típicos de outros países, ir por unha rúa dunha cidade
galega e ver restaurantes especializados en comida china, italiana
ou mexicana e algo moi normal e común. Nos supermercados tamén
podemos encontrar ingredieentes para realizar algunha comida orixinaria
de outras culturas, e algunhas salsas.
E Isto pódese tratar dun cambio cultural duradeiro, xa que cada vez hai
máis restaurantes de este tipo, e a moita xente, tanto maiores como pequenos,
interésanlles a comida típica de outros países, ademáis nunca está mal
probar comidas exstranxeiras e coñecer como viven outras persoas.
En conclusión, penso que é algo positivo interesarse pola gastronomía e
a cociña, e comer de maneira saludable, xa que cada vez os ingredentes
da comida están máis controlados, e ltamén lévanse a cabo controis de
sanidade nos bares e restaurantes.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation