GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0076

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission03
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words237
Number of lemmas117
Lexical density49
Number of sentences9
Average of words per sentence26.33
Number of words in the longest sentence37
Number of words in the shortest sentence17
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph2.25

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Cada vez son máis as novidades que nos chegan a diario e que falan sobre tipos de comidas, dietas ou, cada vez máis en aumento, sobre a cociña moderna e apertura de novos restaurantes con esas concepcións.

Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo hoxe en día a gastronomía e debido á cociña de ahora. Esto trae consecuencias no sentido de que cada vez a xente, sobre todo os que son moi exquisitos, deixa de lado o tradicional, o que nos mantivo durante todos estes anos, polas novas técnicas que apareceron recentemente. Eu son dos que pensan que é mellor un bo plato de comida, que estea ben preparado, que unha mínima cantidade con mil técnicas.

Por outra parte, o avance e desenvolvemento de este novo tipo , leva consigo a modernización das cousas, a parte de que suele ser unha comida saludable, que nunca ven mal. Estas novas técnicas e metodos no tratamento dos alimentos xera moi bos resultados á par que impresionantes. Non parece un plato de comida, mais cando o tes diante e o probas daste de conta de que vale a pena. A multitude de sabores e de texturas engadidas é alucinante, e por suposto, aprobo tamén ese tipo de manxar.

En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero que non deberíamos deixar nunca de lado a tradición, o típico de cada zona, sexa saludable o sin selo tanto.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT