CORT_0076 ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20
Año de redacción 2017
Curso 2º de Bacharelato
Comisión Delegada 03
Convocatoria del examen Xuño
Género Argumentativo
Asignatura Lingua e literatura galegas
Tema A gastronomía
Número de palabras 237
Número de lemas 117
Densidad léxica 49
Número de enunciados 9
Media de palabras por enunciado 26.33
Número de palabras del enunciado más largo 37
Número de palabras del enunciado más corto 17
Número de párrafos 4
Media de enunciados por párrafo 2.25
Opciones de visualización
Texto: Transcripción completa Versión final estudiante Estándar ortográfico Estándar morfológico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Colores Alineación <pb> <lb>
Etiquetas: Lema estándar Lema original Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación del estándar Fuente de la forma no estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Cada vez son máis as novidades que nos chegan a
diario e que falan sobre tipos de comidas , dietas ou ,
cada vez máis en aumento , sobre a cociña moderna
e apertura de novos restaurantes con esas concepcións .
Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo
hoxe en día a gastronomía e debido só á cociña de
ahora . Esto trae consecuencias no sentido de que cada
vez a xente , sobre todo os que son moi exquisitos ,
deixa de lado o tradicional , o que nos mantivo durante
todos estes anos , polas novas técnicas que apareceron
recentemente . Eu son dos que pensan que é mellor un bo
plato de comida , que estea ben preparado , que unha mínima
cantidade con mil técnicas .
Por outra parte , o avance e desenvolvemento de este novo
tipo , leva consigo a modernización das cousas , a parte
de que suele ser unha comida saludable , que nunca
ven mal . Estas novas técnicas e metodos no
tratamento dos alimentos xera moi bos resultados
á par que impresionantes . Non parece un plato
de comida , mais cando o tes diante e o probas
daste de conta de que vale a pena . A multitude de
sabores e de texturas engadidas é alucinante , e por
suposto , aprobo tamén ese tipo de manxar .
En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero
que non deberíamos deixar nunca de lado a tr adición ,
o típico de cada zona , sexa saludable o sin selo tanto .
Leyenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descarga a vista actual como TXT