CORT_0108
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/10
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 190 |
Number of lemmas | 94 |
Lexical density | 49 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 31.67 |
Number of words in the longest sentence | 60 |
Number of words in the shortest sentence | 18 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.50 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade
nos últimos anos debido a que a xente estase intere
sando cada vez máis niso. Na miña opinión, a xente
antes non se interesaba tanto debido a que alta
cociña era máis cara, polo que só unha parte da
poboación podía acceder a ela. Agora tamén hai
restaurantes caros, só que hai moitos máis que
son máis asequibles para todo o mundo.
Na sociedade actual, na que están moi de moda
as dietas, que adoitan estar ligadas a facer
deporte, a xente pon máis interese e infórmase
cada vez máis con respecto a ese tema.
Por outra banda, os restaurantes de comida rápida
seguen a abrir cada vez máis, xa que xente como
os turistas nunha cidade, acoden a eles para aforrar
se cartos.
Dende o meu punto de vista, nun futuro os restau
rantes de comida rápida van a seguir abertos, polas
razón que dixen antes, e porque nun caso de emer
xencia é o máis asequible, pero, á súa vez,
a xente vai continuar coas dietas
xa que hoxe en día, nos restaurantes podes acce
der a comida deste estilo, feito que facilita
moitas cousas.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT