CORT_0108
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/10
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 190 |
Número de lemas | 94 |
Densidad léxica | 49 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 31.67 |
Número de palabras del enunciado más largo | 60 |
Número de palabras del enunciado más corto | 18 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.50 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade
nos últimos anos debido a que a xente estase intere
sando cada vez máis niso. Na miña opinión, a xente
antes non se interesaba tanto debido a que alta
cociña era máis cara, polo que só unha parte da
poboación podía acceder a ela. Agora tamén hai
restaurantes caros, só que hai moitos máis que
son máis asequibles para todo o mundo.
Na sociedade actual, na que están moi de moda
as dietas, que adoitan estar ligadas a facer
deporte, a xente pon máis interese e infórmase
cada vez máis con respecto a ese tema.
Por outra banda, os restaurantes de comida rápida
seguen a abrir cada vez máis, xa que xente como
os turistas nunha cidade, acoden a eles para aforrar
se cartos.
Dende o meu punto de vista, nun futuro os restau
rantes de comida rápida van a seguir abertos, polas
razón que dixen antes, e porque nun caso de emer
xencia é o máis asequible, pero, á súa vez,
a xente vai continuar coas dietas
xa que hoxe en día, nos restaurantes podes acce
der a comida deste estilo, feito que facilita
moitas cousas.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT