CORT_0110
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/12
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 101 |
Number of lemmas | 63 |
Lexical density | 62 |
Number of sentences | 3 |
Average of words per sentence | 33.67 |
Number of words in the longest sentence | 42 |
Number of words in the shortest sentence | 29 |
Number of paragraphs | 2 |
Average of sentences per paragraph | 1.50 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na miña opinión a gastronomía non é un dos temas máis
interesantes de comentasr, pero e certo que á hora de reali
zar unha viaxe búscanse lugares onde poder almorzar a co
mida típica da zona pois resulta interesante coñecer outros
tipos de gastronomía . Penso que esta é a causa principal da
popularidade da cociña pois de tratarse de persoas locais, non ten
moito entusiasmo probar a comida que comes de maneira case
habituasl.
Tamén hai un cambio cultura importante pois o tipo de
comida de ten a súa historia e un porque que resulta intere
sante aprender para coñoecer máis a fondo unha rexeión.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT