CORT_0110
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/12
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 101 |
Número de lemas | 63 |
Densidade léxica | 62 |
Número de enunciados | 3 |
Media de palabras por enunciado | 33.67 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 42 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 29 |
Número de parágrafos | 2 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.50 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na miña opinión a gastronomía non é un dos temas máis
interesantes de comentasr, pero e certo que á hora de reali
zar unha viaxe búscanse lugares onde poder almorzar a co
mida típica da zona pois resulta interesante coñecer outros
tipos de gastronomía . Penso que esta é a causa principal da
popularidade da cociña pois de tratarse de persoas locais, non ten
moito entusiasmo probar a comida que comes de maneira case
habituasl.
Tamén hai un cambio cultura importante pois o tipo de
comida de ten a súa historia e un porque que resulta intere
sante aprender para coñoecer máis a fondo unha rexeión.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt