CORT_0167
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/30
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 264 |
Number of lemmas | 107 |
Lexical density | 41 |
Number of sentences | 8 |
Average of words per sentence | 33 |
Number of words in the longest sentence | 70 |
Number of words in the shortest sentence | 16 |
Number of paragraphs | 7 |
Average of sentences per paragraph | 1.14 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos ultimos anos e sempre a gastronomía e a cociña foron
un bo escaparate en Galicia. Hai grandes restaurantes e
gran calidade de comida nasnas nosas cartas, e como resultado
zonas turisticas de gran calidade potenciados por restaurantes e
zonas gastronómicas de primeira calidade.
A Gastronomía na zona galega está moi potenciada debido ao clima
da zona, tamén debido a que Galicia é unha comunidade
onde a produción agraria e a agricultura e gandaría non
desapareceron e seguen tendo unha gran importancia para o sector
gastronómico, ademáis, cada vez potenciase máis a función
de produción agraria ou gandeira grazas ás novas tecnoloxias
que nos aportan unha maior velocidade e maior calidade no
modelo produtivo.
O turismo en Galicia segue crecendo e aumentando cada vez
máis e con maior exito, e, unha das potenciadoras deste
sector turistico é a gastronomía e os nomes de restaurantes
de gran calidade.
TO sector gastronómico axuda a moitos outrosmoitos outros sectores debido a
sua gran calidade, os produtos galegos por exemplo, produtos
de gran famafama no ámbito Nacional.
O sector gastronómico axuda á calidade das zonas turisticas, zonas
da praia, da costacosta onde cada vez máis aumenta o turismo
e debido a isto hai que mellorar o trato e os servizos cos
clientes.
Xa no ámbito tradicional e deixando o sector turístico as propias
galegas sabemos o importante que é na zona costeira as bos servizos gastronómicos cos que contamos axudando á calidade e
fama da nosa zona.
Cada vez máis vai en aumento este sector e axudando a diversos
sectores mais é nosa Comunidade buscando unha mellora no
ámbito e na vida das persoas que é o fundamental.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT