CORT_0167
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/30
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 264 |
Número de lemas | 107 |
Densidad léxica | 41 |
Número de enunciados | 8 |
Media de palabras por enunciado | 33 |
Número de palabras del enunciado más largo | 70 |
Número de palabras del enunciado más corto | 16 |
Número de párrafos | 7 |
Media de enunciados por párrafo | 1.14 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos ultimos anos e sempre a gastronomía e a cociña foron
un bo escaparate en Galicia. Hai grandes restaurantes e
gran calidade de comida nasnas nosas cartas, e como resultado
zonas turisticas de gran calidade potenciados por restaurantes e
zonas gastronómicas de primeira calidade.
A Gastronomía na zona galega está moi potenciada debido ao clima
da zona, tamén debido a que Galicia é unha comunidade
onde a produción agraria e a agricultura e gandaría non
desapareceron e seguen tendo unha gran importancia para o sector
gastronómico, ademáis, cada vez potenciase máis a función
de produción agraria ou gandeira grazas ás novas tecnoloxias
que nos aportan unha maior velocidade e maior calidade no
modelo produtivo.
O turismo en Galicia segue crecendo e aumentando cada vez
máis e con maior exito, e, unha das potenciadoras deste
sector turistico é a gastronomía e os nomes de restaurantes
de gran calidade.
TO sector gastronómico axuda a moitos outrosmoitos outros sectores debido a
sua gran calidade, os produtos galegos por exemplo, produtos
de gran famafama no ámbito Nacional.
O sector gastronómico axuda á calidade das zonas turisticas, zonas
da praia, da costacosta onde cada vez máis aumenta o turismo
e debido a isto hai que mellorar o trato e os servizos cos
clientes.
Xa no ámbito tradicional e deixando o sector turístico as propias
galegas sabemos o importante que é na zona costeira as bos servizos gastronómicos cos que contamos axudando á calidade e
fama da nosa zona.
Cada vez máis vai en aumento este sector e axudando a diversos
sectores mais é nosa Comunidade buscando unha mellora no
ámbito e na vida das persoas que é o fundamental.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT