CORT_0203 ABAU/2016-2017/CD06/xuño/14
Writing year 2017
Student level 2º de Bacharelato
Commission 06
Examination date Xuño
Text type Argumentativo
Subject Lingua e literatura galegas
Topic A gastronomía
Number of words 140
Number of lemmas 78
Lexical density 56
Number of sentences 4
Average of words per sentence 35
Number of words in the longest sentence 55
Number of words in the shortest sentence 16
Number of paragraphs 4
Average of sentences per paragraph 1
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) POS tag (original) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía e a cociña foron fenómenos sempre moi
populares , pero nos últimos anos aínda máis .
EI sto dase probablemente , a que a xente presta cada vez máis
atención ao que come , o que converte a comida nun
fenómeno moi popular .
Ademais , cada vez hai máis chefs que se queren dar a coñecer
a partir da dunha forma de cociña distinta , máis moderna ,
o que pode levar a deducir que outra das causas de que
sexa cada vez máis famosa a gastronomía , sexa é o afán
de renovala , de deixar a un lado as formas tradicionaie s
e modernizarse .
Sen embargo , esta moda de modernizar a comida é
probablemente algo pasaxeiro , xa que ultimamente estanse
recuperando as cousas antigas , as chamadas " vintage " , o
que tarde ou temprano , acabará por chegar á gastronomía
tamén , a pesar de que haxa certos platos que nunca pasen
de moda .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT