CORT_0203 ABAU/2016-2017/CD06/xuño/14
Ano de redacción 2017
Curso 2º de Bacharelato
Comisión Delegada 06
Convocatoria de exame Xuño
Xénero Argumentativo
Materia Lingua e literatura galegas
Tema A gastronomía
Número de palabras 140
Número de lemas 78
Densidade léxica 56
Número de enunciados 4
Media de palabras por enunciado 35
Número de palabras do enunciado máis longo 55
Número de palabras do enunciado máis curto 16
Número de parágrafos 4
Media de enunciados por parágrafo 1
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Clase de palabra (orixinal) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña foron fenómenos sempre moi
populares , pero nos últimos anos aínda máis .
EI sto dase probablemente , a que a xente presta cada vez máis
atención ao que come , o que converte a comida nun
fenómeno moi popular .
Ademais , cada vez hai máis chefs que se queren dar a coñecer
a partir da dunha forma de cociña distinta , máis moderna ,
o que pode levar a deducir que outra das causas de que
sexa cada vez máis famosa a gastronomía , sexa é o afán
de renovala , de deixar a un lado as formas tradicionaie s
e modernizarse .
Sen embargo , esta moda de modernizar a comida é
probablemente algo pasaxeiro , xa que ultimamente estanse
recuperando as cousas antigas , as chamadas " vintage " , o
que tarde ou temprano , acabará por chegar á gastronomía
tamén , a pesar de que haxa certos platos que nunca pasen
de moda .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt