GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0335

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/08

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission09
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words193
Number of lemmas108
Lexical density56
Number of sentences8
Average of words per sentence24.13
Number of words in the longest sentence37
Number of words in the shortest sentence13
Number of paragraphs7
Average of sentences per paragraph1.14

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Sen duda, a gastronomía modificou o seu papel na sociade e medrou a súa importancia. En tempos pasados a única finalidade da comida era alimentarse, facíase por necesidade.

Co tempo a comida converteuse nun agasallo e cocinala un arte pasou a ser arte.

Hoxe en día temos moitos programas dedicados a cociña, saber cocinar é agora necesario e quen o fai de forma que o resultado sea ata certo punto excepcional, pode convertir da cociña a súa profesión.

Convertemos comer nunha actividade de ocio e incluso podemos chegar a sentir ledicia ao facelo cando o facemos.

Tamén existen moitas revistas de gastronomía onde falan dos mellores chefs, os restaurantes de máis calidade ou temos outras nas que vemos consellos para a cociña diaria.

Nun principio podemos pensar que é unha moda do momento, pero tan temos que facer un percorrido xeral pola evolución da gastronomía para saber que vai seguir crecendo pois ninguén quere renunciar a un mellor sabor.

Polo tanto e na miña opinión, penso que a importancia que teñe agora a gastronomía pode mellorar non é algo pasaxeiro, é un cambio na mente social que non penso que de cambie, polo menos por agora.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation