CORT_0468
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/03
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 13 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 178 |
Number of lemmas | 91 |
Lexical density | 51 |
Number of sentences | 9 |
Average of words per sentence | 19.78 |
Number of words in the longest sentence | 47 |
Number of words in the shortest sentence | 5 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 3 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos tempos a gastronomía e a cociña acadaron
moita populariedade. Isto podémolo ver, nos diferentes
programas de televisión que se ofrecen. Moitos deles están
enfocados a unha cociña profesional, máais todos coincidemn
nunha cou nun aspecto, qpara cociñar cos elaborar
cociña moderna, primeiro hai que saber cociñar a
tradicional xa que non podes constru construír unha casa
comezando polo tellado.
A súa principal causa , e o desexo de cociñar de forma
minimalista e chegar a ser un grande chef. Isto é
unha moda pasaxeira. xa que aAínda que a cociña
minimalista sexa máis bonita que a tradicional, iste
alimenta non alimenta como a tradicional. Se fixésemos
unha enquisa de cantas persoas non teñen fame
despois de ter degustado cociña dese xénero, a
resposta sería mínima. Un dos factores, penso que
é que A maioría das persoas diría que sigue tendo
fame e que prefire a cociña tradicional.
Como conclusión, a gastronomía acadou moita
populariedade cos últimos anos debido aos
programas de televisión e a vontade da xente
de querer cociñar, mais todo iso é unha moda
pasaxeira xa que ninguén quere comer toda a súa
vida vida cociña minimalista, e nós como galegos
galegos, os primeiros.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT