GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0468

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/03

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission13
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words178
Number of lemmas91
Lexical density51
Number of sentences9
Average of words per sentence19.78
Number of words in the longest sentence47
Number of words in the shortest sentence5
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph3

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos tempos a gastronomía e a cociña acadaron moita populariedade. Isto podémolo ver, nos diferentes programas de televisión que se ofrecen. Moitos deles están enfocados a unha cociña profesional, máais todos coincidemn nunha cou nun aspecto, qpara cociñar cos elaborar cociña moderna, primeiro hai que saber cociñar a tradicional xa que non podes constru construír unha casa comezando polo tellado.

A súa principal causa , e o desexo de cociñar de forma minimalista e chegar a ser un grande chef. Isto é unha moda pasaxeira. xa que aAínda que a cociña minimalista sexa máis bonita que a tradicional, iste alimenta non alimenta como a tradicional. Se fixésemos unha enquisa de cantas persoas non teñen fame despois de ter degustado cociña dese xénero, a resposta sería mínima. Un dos factores, penso que é que A maioría das persoas diría que sigue tendo fame e que prefire a cociña tradicional.

Como conclusión, a gastronomía acadou moita populariedade cos últimos anos debido aos programas de televisión e a vontade da xente de querer cociñar, mais todo iso é unha moda pasaxeira xa que ninguén quere comer toda a súa vida vida cociña minimalista, e nós como galegos galegos, os primeiros.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT