CORT_0468
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/03
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 178 |
Número de lemas | 91 |
Densidad léxica | 51 |
Número de enunciados | 9 |
Media de palabras por enunciado | 19.78 |
Número de palabras del enunciado más largo | 47 |
Número de palabras del enunciado más corto | 5 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 3 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos últimos tempos a gastronomía e a cociña acadaron
moita populariedade. Isto podémolo ver, nos diferentes
programas de televisión que se ofrecen. Moitos deles están
enfocados a unha cociña profesional, máais todos coincidemn
nunha cou nun aspecto, qpara cociñar cos elaborar
cociña moderna, primeiro hai que saber cociñar a
tradicional xa que non podes constru construír unha casa
comezando polo tellado.
A súa principal causa , e o desexo de cociñar de forma
minimalista e chegar a ser un grande chef. Isto é
unha moda pasaxeira. xa que aAínda que a cociña
minimalista sexa máis bonita que a tradicional, iste
alimenta non alimenta como a tradicional. Se fixésemos
unha enquisa de cantas persoas non teñen fame
despois de ter degustado cociña dese xénero, a
resposta sería mínima. Un dos factores, penso que
é que A maioría das persoas diría que sigue tendo
fame e que prefire a cociña tradicional.
Como conclusión, a gastronomía acadou moita
populariedade cos últimos anos debido aos
programas de televisión e a vontade da xente
de querer cociñar, mais todo iso é unha moda
pasaxeira xa que ninguén quere comer toda a súa
vida vida cociña minimalista, e nós como galegos
galegos, os primeiros.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT