CORT_0531
ABAU/2016-2017/CD15/xuño/04
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 15 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 190 |
Number of lemmas | 100 |
Lexical density | 53 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 31.67 |
Number of words in the longest sentence | 49 |
Number of words in the shortest sentence | 24 |
Number of paragraphs | 5 |
Average of sentences per paragraph | 1.20 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos, a interese que estase crear pola alta
cociña entre a sociedade, vai en aumento, xa sexa e é
grazas a programas da televisión.
En efecto, as televisión canles de televisión como a "TVE",
"Antena 3", ou "Cuatro", con p novos programas concursos de cociña
importados dende outros países, como "Masterchef" na un de TVE
TVE, ou "Top Chef" de Antena 3, ou cdocumentais acerca de cociñeiros, como "El Xef" de Antena Cuatro. Istes programas
non só só teñen como finalidade a evidente de entreter, senón tamén
a de dar a coñecer os grandes cociñeiros que hay en España, e
que teñen os mellores restaurantes do mundo, con listas de esperas espera
longuísimas, e cultura gastronómica que estase a desenrolar, bus
na búsqueda de algo diferente.
Este cambio no é unha simple pa moda pasaxeira, senón
tamén o inicio nun cambio cultural no que estase a redescubrir
a riqueza gastronómica que temos.
Pero a innovación non é sempre a invención, tamén é o
replanteamento p de de receitas tradicionais cun toque de
vangarda pero co sabor de sempre.
Resumindo, este cambio de reinvención e redescubrimento da do
mundo da cociña, que en parte é grazas aos medios de
comunicación, está para se quedar.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT