GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0531

ABAU/2016-2017/CD15/xuño/04

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission15
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words190
Number of lemmas100
Lexical density53
Number of sentences6
Average of words per sentence31.67
Number of words in the longest sentence49
Number of words in the shortest sentence24
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.20

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos, a interese que estase crear pola alta cociña entre a sociedade, vai en aumento, xa sexa e é grazas a programas da televisión.

En efecto, as televisión canles de televisión como a "TVE", "Antena 3", ou "Cuatro", con p novos programas concursos de cociña importados dende outros países, como "Masterchef" na un de TVE TVE, ou "Top Chef" de Antena 3, ou cdocumentais acerca de cociñeiros, como "El Xef" de Antena Cuatro. Istes programas non teñen como finalidade a evidente de entreter, senón tamén a de dar a coñecer os grandes cociñeiros que hay en España, e que teñen os mellores restaurantes do mundo, con listas de esperas espera longuísimas, e cultura gastronómica que estase a desenrolar, bus na búsqueda de algo diferente.

Este cambio no é unha simple pa moda pasaxeira, senón tamén o inicio nun cambio cultural no que estase a redescubrir a riqueza gastronómica que temos.

Pero a innovación non é sempre a invención, tamén é o replanteamento p de de receitas tradicionais cun toque de vangarda pero co sabor de sempre.

Resumindo, este cambio de reinvención e redescubrimento da do mundo da cociña, que en parte é grazas aos medios de comunicación, está para se quedar.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT