GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0554

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/01

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission16
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words190
Number of lemmas110
Lexical density57
Number of sentences6
Average of words per sentence31.67
Number of words in the longest sentence43
Number of words in the shortest sentence24
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.20

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos o tema da gastronimía vai en aumento, es eisto vémolo reflexado nos centos e centos de cociñeiros existentes, revistas culinarias de cociña, programas de televisión, vídeos en internet, etc...

Realmente creo que podémolo considerar como unha moda pasaxeira, tomando o exemplo de hai anos aonde non había nin a metade do citado anteriormente.

No momento no que nos atopamos, creo que esta moda durará un longo período, porque a moita xente gústalle inonovar nas súas receitas, e o feito de podelas compartir con tanta facilidad, permítelle a xente atopamlas cun clic no caso de internet.

O feito de que a gastronomía se espalle tanto vexo moi ben, e non ten que ter nada malo, no pasado intercambiámos recetas escritas en papeis e hoxe pasámonoslos por internet.

Finalmente, gustaríame que isto seguise así, xa que grazas a este gran espallamento, podo prepararme, con certa facilidade comida doutro lugar innovar, creando recetas receitas propias, para podelas compartir co resto. o O feito de comer e fundamental para sobrevivir, polo tanto animaría a todo o mundo a crear facer e compartir as súas receitas, nunca se sabe, cando un podería triunfar no mundo culinario gastronómico.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT