GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0554

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/01

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada16
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras190
Número de lemas110
Densidad léxica57
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado31.67
Número de palabras del enunciado más largo43
Número de palabras del enunciado más corto24
Número de párrafos5
Media de enunciados por párrafo1.20

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nos últimos anos o tema da gastronimía vai en aumento, es eisto vémolo reflexado nos centos e centos de cociñeiros existentes, revistas culinarias de cociña, programas de televisión, vídeos en internet, etc...

Realmente creo que podémolo considerar como unha moda pasaxeira, tomando o exemplo de hai anos aonde non había nin a metade do citado anteriormente.

No momento no que nos atopamos, creo que esta moda durará un longo período, porque a moita xente gústalle inonovar nas súas receitas, e o feito de podelas compartir con tanta facilidad, permítelle a xente atopamlas cun clic no caso de internet.

O feito de que a gastronomía se espalle tanto vexo moi ben, e non ten que ter nada malo, no pasado intercambiámos recetas escritas en papeis e hoxe pasámonoslos por internet.

Finalmente, gustaríame que isto seguise así, xa que grazas a este gran espallamento, podo prepararme, con certa facilidade comida doutro lugar innovar, creando recetas receitas propias, para podelas compartir co resto. o O feito de comer e fundamental para sobrevivir, polo tanto animaría a todo o mundo a crear facer e compartir as súas receitas, nunca se sabe, cando un podería triunfar no mundo culinario gastronómico.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT