GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0723

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/14

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission21
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words181
Number of lemmas103
Lexical density56
Number of sentences5
Average of words per sentence36.20
Number of words in the longest sentence55
Number of words in the shortest sentence22
Number of paragraphs1
Average of sentences per paragraph5

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía na sociedade moderna convertíuse nun negocio moi popular debido á cantidade de innovacións que se deron na cociña estes anos. A xente xa non busca comer por comer e prefeire degustar un plato aún a pesar do seu exae esaxerado precio antes que comer calquera cousa por dous "duros". Tamén a gastronomía popularizouse no ámbito da televisión, comercializando así a imaxe de chef culinario que calquera persoa quixera ser ou mesmo á a figura do catador, creendose cada individuo un degustador profesional e apto crítico de calquera comida que lle poñan delante. Outros dos factores importantes da gastronomía, é a soberbia por parte daqueles adiñeirados que buscan a maior ostesnsintade á hora de comer e buscan pratos a prezo de petróleo pola súa exquisitez. En mi opinión é unha moda pasaxeira que non vai durar moito tempo debido á cantidade de innovacións xa vistas na cociña de diferentes culturas e tipos de comida variantes de comidas comúns, polo que non dentro de moito xa non haberá con que impresionar ó cliente e recurrirá ás típicas comidas que pódense encontrar en calquera parte.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT