GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0723

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/14

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras181
Número de lemas103
Densidade léxica56
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado36.20
Número de palabras do enunciado máis longo55
Número de palabras do enunciado máis curto22
Número de parágrafos1
Media de enunciados por parágrafo5

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía na sociedade moderna convertíuse nun negocio moi popular debido á cantidade de innovacións que se deron na cociña estes anos. A xente xa non busca comer por comer e prefeire degustar un plato aún a pesar do seu exae esaxerado precio antes que comer calquera cousa por dous "duros". Tamén a gastronomía popularizouse no ámbito da televisión, comercializando así a imaxe de chef culinario que calquera persoa quixera ser ou mesmo á a figura do catador, creendose cada individuo un degustador profesional e apto crítico de calquera comida que lle poñan delante. Outros dos factores importantes da gastronomía, é a soberbia por parte daqueles adiñeirados que buscan a maior ostesnsintade á hora de comer e buscan pratos a prezo de petróleo pola súa exquisitez. En mi opinión é unha moda pasaxeira que non vai durar moito tempo debido á cantidade de innovacións xa vistas na cociña de diferentes culturas e tipos de comida variantes de comidas comúns, polo que non dentro de moito xa non haberá con que impresionar ó cliente e recurrirá ás típicas comidas que pódense encontrar en calquera parte.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt