GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0724

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/15

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission21
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words215
Number of lemmas109
Lexical density51
Number of sentences10
Average of words per sentence21.50
Number of words in the longest sentence55
Number of words in the shortest sentence7
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph3.33

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

É verdade que nos últimos anos o tema da gastronomía adquiriu un auxe importante. As súas causas quizais son debido a que a xente quere comer comida de alta calidade, cocicnada por profesionais. Pero, quizáis tamén xsexa por intentar aparentar dunha determinada clase social, dicindo, fun a comer ao restaurante de cinco x estrellas Michelín. Polo tanto, dependendo da súa causa , quizáis sexa unha moda pasaxeira ou un cambio social cultural. Se o auxe da gastronomía é pola necesidade de comer ben e de calidade, eu diría que é un cambio cultural, xa que non nos serve calquera cousa, ademáis de que temos a necesidade de probar cousas novas,. Isto serían un bo avance na gastronomía. Pero se en realidade é unha moda, pois coa chegada de outra moda nova esta eliminarase.

O mundo da gastronomía é inmenso, pero eu creo que necesita unha renovación como están a facer os cociñeiros de esta época, eu penso que é unha un cambio cultural e me parece fantastico xa que a diversidade nunca é mala e canta máis diversidade e sobretodo calidade haxa na cociña pois mellor o pasaremos comendo. Tamén espero que este salto non se quede así e continue medrando xa que sería un error estancarse nonde estamos. Polo tanto, que siga medrando a gastronomía é bo para todos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation