GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0724

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/15

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras215
Número de lemas109
Densidade léxica51
Número de enunciados10
Media de palabras por enunciado21.50
Número de palabras do enunciado máis longo55
Número de palabras do enunciado máis curto7
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo3.33

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É verdade que nos últimos anos o tema da gastronomía adquiriu un auxe importante. As súas causas quizais son debido a que a xente quere comer comida de alta calidade, cocicnada por profesionais. Pero, quizáis tamén xsexa por intentar aparentar dunha determinada clase social, dicindo, fun a comer ao restaurante de cinco x estrellas Michelín. Polo tanto, dependendo da súa causa , quizáis sexa unha moda pasaxeira ou un cambio social cultural. Se o auxe da gastronomía é pola necesidade de comer ben e de calidade, eu diría que é un cambio cultural, xa que non nos serve calquera cousa, ademáis de que temos a necesidade de probar cousas novas,. Isto serían un bo avance na gastronomía. Pero se en realidade é unha moda, pois coa chegada de outra moda nova esta eliminarase.

O mundo da gastronomía é inmenso, pero eu creo que necesita unha renovación como están a facer os cociñeiros de esta época, eu penso que é unha un cambio cultural e me parece fantastico xa que a diversidade nunca é mala e canta máis diversidade e sobretodo calidade haxa na cociña pois mellor o pasaremos comendo. Tamén espero que este salto non se quede así e continue medrando xa que sería un error estancarse nonde estamos. Polo tanto, que siga medrando a gastronomía é bo para todos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra