GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0764

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/01

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission22
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words195
Number of lemmas108
Lexical density55
Number of sentences8
Average of words per sentence24.38
Number of words in the longest sentence37
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía nos últimos anos supuxo unha gran popularidade social.

Os cociñeiros famosos da actualidade non teñe máis de cincuenta anos aínda que sempre hai excepcións. O auxe que tivo o mundo da gastronomía vén impulsado polo achegamento a tecnoloxía e sobre todo ao internet. Grazas ao internet podemos buscar todo tipo de recetas e ata os cociñeiros suben vídeos explicando como se fai comidas determinadas, entón desta maneira impulsa a xente a interesarse por este mundo. Outras das cousas polo que se ve influída influída a comida é cando alguén deixa a súa casa e ten que valerse por si , cociñando para el ou ela mesmo e inventando recetas ata conseguir unha variedade de comidas

O cad Aínda que os programas de televisión, os novos como "Master chef" poden ser unha moda pasaxeira porque ano tras ano céntranse máis nos problemas entre os compañeiros do programa pero tamén supuxo a popularidade da cociña. Pero hai programas que nunca van a pasar de moda como "Arguiñano"

En mi opinión, na a cociña cada vez vai ser mais popular porque é unh un campo moi amplo a novidade e vánse descubrir cosas novas e a xente vaille gustar cada vez máis a gastronomía


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT