GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0764

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/01

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada22
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras195
Número de lemas108
Densidade léxica55
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado24.38
Número de palabras do enunciado máis longo37
Número de palabras do enunciado máis curto10
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo2

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía nos últimos anos supuxo unha gran popularidade social.

Os cociñeiros famosos da actualidade non teñe máis de cincuenta anos aínda que sempre hai excepcións. O auxe que tivo o mundo da gastronomía vén impulsado polo achegamento a tecnoloxía e sobre todo ao internet. Grazas ao internet podemos buscar todo tipo de recetas e ata os cociñeiros suben vídeos explicando como se fai comidas determinadas, entón desta maneira impulsa a xente a interesarse por este mundo. Outras das cousas polo que se ve influída influída a comida é cando alguén deixa a súa casa e ten que valerse por si , cociñando para el ou ela mesmo e inventando recetas ata conseguir unha variedade de comidas

O cad Aínda que os programas de televisión, os novos como "Master chef" poden ser unha moda pasaxeira porque ano tras ano céntranse máis nos problemas entre os compañeiros do programa pero tamén supuxo a popularidade da cociña. Pero hai programas que nunca van a pasar de moda como "Arguiñano"

En mi opinión, na a cociña cada vez vai ser mais popular porque é unh un campo moi amplo a novidade e vánse descubrir cosas novas e a xente vaille gustar cada vez máis a gastronomía


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt