GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0235

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/01

Commission07
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Na actualidade a gastronomía está moi presente nas nosas vidas,. Agora non os grandes chefs ou restaurantes non se preocupan polo sabeor e calidade da comida senon que tamén se preocupan pola apariencia.

Esta ben preocuparse por iso pero realmente é m é máis importante que a relación prezo-calidade? Polo visto, parece que a resposta a isto é afirmativa; polo menos en calida cantidade.

Como todo, a gastronomía tamén ten a súa fase de moda e mentres sexa así priman unhas cousas sobre outras pero cando o furosr cese da moda cese o mundo da hostelería volverá as súas facultades habituais.

Aínda que en calquer fase momento, máis moda ou menos moda, o que está claro e que a calidade se paga. Non é o mesmo mercar unha hamburguesa en un bo restaurante que en unha linea hosteleira como por exemplo MacDonals.

Ante estos fenómenos as causas principais serían a sobreexplotación deste medio e a ex consumición en eaumento da comida.

A día de hoxe, abus o ser humano con poder monetario abusa en grandes cantidades dos alimentos. Cantidades que servirían para persoas que non poden permitirse estos abusos.

Finalmente, todo volve ao seu lugar, as modas son pasaxeiras e cíclicas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT