CORT_0235 ABAU/2016-2017/CD07/xuño/01
Comisión Delegada 07
Convocatoria del examen Xuño
Tema A gastronomía
Opciones de visualización
Texto: Transcripción completa Versión final estudiante Estándar ortográfico Estándar morfológico Estándar léxico Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Colores Alineación <pb> <lb>
Etiquetas: Lema estándar Lema original Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación del estándar Fuente de la forma no estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Na actualidade a gastronomía está moi presente nas
nosas vidas, . Agora non só os grandes chefs ou restau
rantes non só se preocupan polo sabeo r e calidade da comida
senon que tamén se preocupan pola apariencia .
Esta ben preocuparse por iso pero realmente é m é máis
importante que a relación prezo - calidade ? Polo visto ,
parece que a resposta a isto é afirmativa ; polo menos
en calida cantidade .
Como todo , a gastronomía tamén ten a súa fase de
moda e mentres sexa así priman unhas cousas sobre
outras pero cando o furosr cese da moda cese o
mundo da hostelería volverá as súas facultades
habituais .
Aínda que en calquer fase momento , máis moda
ou menos moda , o que está claro e que a
calidade se paga . Non é o mesmo mercar unha
hamburguesa en un bo restaurante que en unha linea
hosteleira como por exemplo Mac Donals .
Ante estos fenómenos as causas principais serían
a sobreex plotación deste medio e a ex consumición
en ea umento da comida .
A día de hoxe , abus o ser humano con poder monetario abusa en grandes cantidades dos alimentos .
Cantidades que servirían para persoas que non poden
permitirse estos abusos .
Finalmente , todo volve ao seu lugar , as modas son
pasaxeiras e cíclicas .
Leyenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descarga a vista actual como TXT