GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0037

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/12

Commission02
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Poucos saben acerca do auxe da gastronomiía e da cociña nin se é unha moda pasaxeira ou algo que perdura no tempo.

Posiblemente, un dos factores que determinaron o auxe da gastronomía e cociña foi o aumento do turismo nestes últimos anos, debido, principalmente, á innovación nos medios de transporte, que nos permiten viaxar a lugares moi afastados en relativamente pouco tempo. Este aumento do turismo condiciona estes temas de xa que os turistas, como persoas que son, necesitan comer e, a non ser que traian algo de casa, cousa pouco probable, van a restaurantes ou bares donde cociñan. Os donos destes, e mais os cociñeiros buscan novos ingredientes e novas técnicas de cociña para agradar aos clientes e, á súa vez, atrae máis turistas. Ao mesmo tempo esto fai que os outros bares e restaurantes tamén busquen a forma de competir con eles. Aparte Ademais, as novas tecnoloxías permiten inventar novas tecnicas de cociña e o descubrimento de novas

Ademáis, as novas tecnoloxiías permiten inventar novas tecnicas de cociña e o descubrimento de novas especies, tanto animais como vexetais, permiítenos a creación de novos pratos.

Esto ten

Non parece que sexa un vaia ser unha moda pasaxeira xa que, como dixen, diía tras diía, aparecen novas especies e os avances tecnolóxicos son mais rapidos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT