GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0068

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/12

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission03
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words180
Number of lemmas101
Lexical density56
Number of sentences7
Average of words per sentence25.71
Number of words in the longest sentence38
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.75

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Fai uns anos, coa mellora cultural en España e Galiza e coa influencia doutros países e das súas tradicións, a gastronomía converteuse nun dos ámbitos que se modernizou e ampliou as súas fronteiras.

Dado que en España e especialmente ena nosa terra sempre houbo unha riqueza gastronómica e unha variedade de plratos exquisitos, non é de exstrañar o desenvolvemento e a amplitude internacional que adquiriu. O turismo, a tendencia dos habitantes a probar novas cousas e a creación de escolas de hostelería propiciaron á aparición dunha gran popularidade en torno ao mundo da comida.

Son cada vez máis notables os restaurantes que apostan pola modernidade, pola creación e experimentación de pratos. Cociñar convertiuse nunha forma de facer arte, e os grandes chefs están formándose cada vez máis para superar os seus retos.

A gastronomía foi sempre un feito importante da nosa cultura e a moda da cociña é como a da roupa, a pesar de inonovar, modificar e repetir, sempre constituirá un factor clave para aqueles que disfrutan da degustación. Solo coas opinións e coas críticas pódese mellorar e avanzar.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation