CORT_0068
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/12
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 180 |
Número de lemas | 101 |
Densidad léxica | 56 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25.71 |
Número de palabras del enunciado más largo | 38 |
Número de palabras del enunciado más corto | 10 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Fai uns anos, coa mellora cultural en España e Galiza e coa influencia
doutros países e das súas tradicións, a gastronomía converteuse nun
dos ámbitos que se modernizou e ampliou as súas fronteiras.
Dado que en España e especialmente ena nosa terra sempre houbo
unha riqueza gastronómica e unha variedade de plratos exquisitos,
non é de exstrañar o desenvolvemento e a amplitude internacional
que adquiriu. O turismo, a tendencia dos habitantes a probar novas
cousas e a creación de escolas de hostelería propiciaron á
aparición dunha gran popularidade en torno ao mundo da comida.
Son cada vez máis notables os restaurantes que apostan pola
modernidade, pola creación e experimentación de pratos. Cociñar
convertiuse nunha forma de facer arte, e os grandes chefs están
formándose cada vez máis para superar os seus retos.
A gastronomía foi sempre un feito importante da nosa cultura e
a moda da cociña é como a da roupa, a pesar de inonovar, modificar
e repetir, sempre constituirá un factor clave para aqueles que dis
frutan da degustación. Solo coas opinións e coas críticas pódese me
llorar e avanzar.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra