GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0108

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/10

Commission04
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos debido a que a xente estase interesando cada vez máis niso. Na miña opinión, a xente antes non se interesaba tanto debido a que alta cociña era máis cara, polo que unha parte da poboación podía acceder a ela. Agora tamén hai restaurantes caros, que hai moitos máis que son máis asequibles para todo o mundo.

Na sociedade actual, na que están moi de moda as dietas, que adoitan estar ligadas a facer deporte, a xente pon máis interese e infórmase cada vez máis con respecto a ese tema.

Por outra banda, os restaurantes de comida rápida seguen a abrir cada vez máis, xa que xente como os turistas nunha cidade, acoden a eles para aforrarse cartos.

Dende o meu punto de vista, nun futuro os restaurantes de comida rápida van a seguir abertos, polas razón que dixen antes, e porque nun caso de emerxencia é o máis asequible, pero, á súa vez, a xente vai continuar coas dietas xa que hoxe en día, nos restaurantes podes acceder a comida deste estilo, feito que facilita moitas cousas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT