GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0114

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16

Commission04
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade.

Isto podería ser así debido á cantidade de programas que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.

Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como a participantes ou a espectadores.

Tamén programas de dietética nos que se amosa como facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar. Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa que este é un feito con moita presenza na sociedade.

Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros que investigan en novas técnicas para o desenrolo de novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da doutros cociñeiros e espectadores.

Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición da comida nos pratos.

En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas axudan á difusión do ámbito gastronómico.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation