GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0115

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/17

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission04
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words277
Number of lemmas119
Lexical density43
Number of sentences11
Average of words per sentence25.18
Number of words in the longest sentence40
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs6
Average of sentences per paragraph1.83

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Na actualidade a gastronomía acadou moita importancia debido a que agora a xente innova os pratos e fanos para que sexan agradables á vista.

As causas deste aumento na importancia da gastronomía e son diversos. A xente o que quere é que queden ben feitos, que sexan agradables á vista e así poder publicar fotos destos. A cantidade é algo que deixou de importar para darlle importancia á preparación.

Tamén o que fan é prepar a comida con materias primas que é algo que lle chama a atención á xente. Preparalas con vexetais tamén é algo moi de moda debido a toda esta xente que está en contra de comer animais ou produtos relacionados cos animais.

Aínda así, isto non é un traballo fácil porque se necesitan moitas horas para falar do menú, adecualo e facer que saia rendible economicamente. E isto é algo que moita xente non sabe e non se lle da o valor que ten, xa que a xente pensa que é chegar, pedir e comer pero non porque este t para poder facer isto hai moito tempo detrás.

Tamén chaman aos consumidores mediante produtos propios dese lugar e comidas típicas que é o que lle chama a atención aos extranxeiros.

En conclusión, a popularidade da cociña tamén ben ven dada pola televisión ou polas novas tecnoloxías porque agora os que teñen importancia saen na televisión e gañan moitos cartos e isto fai que cada vez haxa máis xente traballando disto. As novas tecnoloxías como os telefonos vbiles tamén teñen que ver porque os usuarios colgan a comida e o lugar onde é, e á xente chamalle a atención polo que despois van a ese restaurante a comer.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation