GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0115

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/17

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada04
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras277
Número de lemas119
Densidad léxica43
Número de enunciados11
Media de palabras por enunciado25.18
Número de palabras del enunciado más largo40
Número de palabras del enunciado más corto10
Número de párrafos6
Media de enunciados por párrafo1.83

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Na actualidade a gastronomía acadou moita importancia debido a que agora a xente innova os pratos e fanos para que sexan agradables á vista.

As causas deste aumento na importancia da gastronomía e son diversos. A xente o que quere é que queden ben feitos, que sexan agradables á vista e así poder publicar fotos destos. A cantidade é algo que deixou de importar para darlle importancia á preparación.

Tamén o que fan é prepar a comida con materias primas que é algo que lle chama a atención á xente. Preparalas con vexetais tamén é algo moi de moda debido a toda esta xente que está en contra de comer animais ou produtos relacionados cos animais.

Aínda así, isto non é un traballo fácil porque se necesitan moitas horas para falar do menú, adecualo e facer que saia rendible economicamente. E isto é algo que moita xente non sabe e non se lle da o valor que ten, xa que a xente pensa que é chegar, pedir e comer pero non porque este t para poder facer isto hai moito tempo detrás.

Tamén chaman aos consumidores mediante produtos propios dese lugar e comidas típicas que é o que lle chama a atención aos extranxeiros.

En conclusión, a popularidade da cociña tamén ben ven dada pola televisión ou polas novas tecnoloxías porque agora os que teñen importancia saen na televisión e gañan moitos cartos e isto fai que cada vez haxa máis xente traballando disto. As novas tecnoloxías como os telefonos vbiles tamén teñen que ver porque os usuarios colgan a comida e o lugar onde é, e á xente chamalle a atención polo que despois van a ese restaurante a comer.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra