CORT_0139
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/02
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 214 |
Number of lemmas | 111 |
Lexical density | 52 |
Number of sentences | 7 |
Average of words per sentence | 30.57 |
Number of words in the longest sentence | 53 |
Number of words in the shortest sentence | 7 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.75 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Hoxe en día o ámbito de cociñar pasou de ser unha actividade empregada só para a supervivencia a ser un
dos maiores hobbies de moitísimas persoas, aparecendo frecuentemente en medios tales como a televisión a
través de programas de gran fama como por exemplo "Máster Chef". Pero a que é debido esta moda?
A resposta é sencilla: á súa constante presencia na nosa existencia dende os tempos máis primitivos. O
ser humano sempre destacou pola súa obsesión coa perfección, mellorando e optimizando todos os procesos
que realizaban en busca de maiores beneficios, e a comida non ía ser unha excepción.
É normal que unha actividade que nos acompañou tanto tempo e que foi evolucionando connosco
nos chame tanto a atención, xa que ao mesmo que satisface un dos nosos instintos máis básicos (o ali
mentarse), serve de claro exemplo de que o ser humano é capaz de perfeccionar case calquera cousa co rodea.
Miles de espectadores encenden a televisión cada día co único fin de ver que as baixo a manga elaborou
o concursante, esperando que este se supere a si mesmo a medida que pasa o tempo.
É por iso que a cociña é e será sempre un hábito tan popular, xa que é o claro exemplo da determinación
e instinto que caracteriz nos caracteriza.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation