GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0140

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/03

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words207
Number of lemmas117
Lexical density56
Number of sentences7
Average of words per sentence29.57
Number of words in the longest sentence45
Number of words in the shortest sentence13
Number of paragraphs6
Average of sentences per paragraph1.17

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Neste Este texto de Fran Alonso é un fragmento narrativo publicado en Dorna 27. No que o tema fundamental é o enfado que colle o gastrónomo cando come, a comida alimentos en mal estado.

Na actualidade a cociña esta adquirindo moita popularidade e iso se debe a divulgación que se estan a facer nos medios.

Un dos programas con máis éxito na actualidade é master chef, o cal consiste en que varias un conxunto persoas descoñecidas van cociñando unha serie de pratos mandados por uns xueces, eos superando millores pratos pasan a seguinte ronda e o final gaña a un e será famoso.

Ademais distes programas de televisión tamen se esta popularizando debido as nume numerosas persoas que estudian Hosteleria, vese que é unha carrera que chamea e onte uniuse unha universidade de Inglaterra a unha galega ca finalidade de que os mozos/as poidan seguir estudando alí Hosteleria.

A verdade e que a Hosteleria gústalle a xente eu creo que vai a ser unha moda duradeira polo meiro feito de que da cantidade de xente que lle gusta.

Como conclusión, gustaríame a sociedade española síntese moi atraída pola sua gastronomía e síntese orgullosa dela e considero que é parte da nosa cultura e que nin o paso do tempo vanos facer olvidar o noso gusto pola comida.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT