GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0140

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/03

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras207
Número de lemas117
Densidad léxica56
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado29.57
Número de palabras del enunciado más largo45
Número de palabras del enunciado más corto13
Número de párrafos6
Media de enunciados por párrafo1.17

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Neste Este texto de Fran Alonso é un fragmento narrativo publicado en Dorna 27. No que o tema fundamental é o enfado que colle o gastrónomo cando come, a comida alimentos en mal estado.

Na actualidade a cociña esta adquirindo moita popularidade e iso se debe a divulgación que se estan a facer nos medios.

Un dos programas con máis éxito na actualidade é master chef, o cal consiste en que varias un conxunto persoas descoñecidas van cociñando unha serie de pratos mandados por uns xueces, eos superando millores pratos pasan a seguinte ronda e o final gaña a un e será famoso.

Ademais distes programas de televisión tamen se esta popularizando debido as nume numerosas persoas que estudian Hosteleria, vese que é unha carrera que chamea e onte uniuse unha universidade de Inglaterra a unha galega ca finalidade de que os mozos/as poidan seguir estudando alí Hosteleria.

A verdade e que a Hosteleria gústalle a xente eu creo que vai a ser unha moda duradeira polo meiro feito de que da cantidade de xente que lle gusta.

Como conclusión, gustaríame a sociedade española síntese moi atraída pola sua gastronomía e síntese orgullosa dela e considero que é parte da nosa cultura e que nin o paso do tempo vanos facer olvidar o noso gusto pola comida.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT