CORT_0140
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/03
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 207 |
Número de lemas | 117 |
Densidad léxica | 56 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 29.57 |
Número de palabras del enunciado más largo | 45 |
Número de palabras del enunciado más corto | 13 |
Número de párrafos | 6 |
Media de enunciados por párrafo | 1.17 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Neste Este texto de Fran Alonso é un fragmento narrativo publicado
en Dorna 27. No que o tema fundamental é o enfado que colle
o gastrónomo cando come, a comida alimentos en mal estado.
Na actualidade a cociña esta adquirindo moita popularidade e iso se debe
a divulgación que se estan a facer nos medios.
Un dos programas con máis éxito na actualidade é master chef, o
cal consiste en que varias un conxunto persoas descoñecidas van cociñando unha serie
de pratos mandados por uns xueces, eos superando millores pratos pasan
a seguinte ronda e o final só gaña a un e será famoso.
Ademais distes programas de televisión tamen se esta popularizando
debido as nume numerosas persoas que estudian Hosteleria, vese que
é unha carrera que chamea e onte uniuse unha universidade
de Inglaterra a unha galega ca finalidade de que os mozos/as
poidan seguir estudando alí Hosteleria.
A verdade e que a Hosteleria gústalle a xente eu creo que
vai a ser unha moda duradeira polo meiro feito de que da
cantidade de xente que lle gusta.
Como conclusión, gustaríame a sociedade española síntese moi atraída
pola sua gastronomía e síntese orgullosa dela e considero que é
parte da nosa cultura e que nin o paso do tempo vanos facer
olvidar o noso gusto pola comida.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT