GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0147

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/10

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words289
Number of lemmas142
Lexical density49
Number of sentences10
Average of words per sentence28.90
Number of words in the longest sentence57
Number of words in the shortest sentence7
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Baixo o meu punto de vista, tanto a gastronomía como a cociña acadaron moita popularidade debido ós medios de comunicación. Na actualidade dispoñemos de moitos programas con respecto a cociña nos que o que pretenden é enseñar a elaborar novos pratos co fin de satisfacerse a un mismo ou a xente do arredor. Estou a favor deste tipo de programas, xa que, ademáis de mostrar os pasos que se deben realizar para chegar ata o resultado final, e polo tanto, facer aprender a sociedade novos pratos, estes, fan unha continua evolución e innovación da comida comida e dos respectivos pratos. Os programas Poden dar lugar a unha combinación de sabores que nunca antes se dera ou mesmo unha nova decoración que implica un laborioso traballo co fin de garantir o seu éxito entre a xente.

Así mesmo, na radio tamén existen casos parecidos que propician a sociedade, xa que desa forma, aprenden tamén novas técnicas de cociña.

O único inconvinte que lle vexo a este tipo de cousas, é a fame que pode xerar nese momento, e pode soar gracioso, pero cada vez que eu, por exemplo, vexo un programa de cociña, neste caso fago referencia ó coñecido "Master Chef", ademáis de interesarme por coñecer máis información acerca do tema, sinto o meu estómago pedindo comida vacío.

Non penso que sexa unha moda, creo que dependendo de cada persoa, esta será quen de elexir si aprender ou non temas relevantes a cociña. Depende sempre do gusto de cada quen.

Para rematar, me gustaría engadir que outro medio capaz de mostrar resolver todo tipo de dúbidas no tema da gastronomía ou cociña é o máis coñecido: Internet. Polo tanto, temos todos os instrumentos e medios necesarios para dar a luz este tema e resolver calquer


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation