GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0155

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18

Commission05
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario e natural como é comer, converteuse nun arte e nun laboratorio de experimentos e novas creacións.

Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar superiores para o resto e val que nos valoren positivamente. Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita influencia unha vez máis, debido á proliferación de programas e concursos de cociña que despertan a nosa curiosidade por este mundo.

Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que

Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa existencia, deixándonos levar e dirixir tan polo que lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con eles e deixando de ser individuos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT