GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0155

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words177
Number of lemmas99
Lexical density56
Number of sentences7
Average of words per sentence25.29
Number of words in the longest sentence40
Number of words in the shortest sentence14
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.75

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario e natural como é comer, converteuse nun arte e nun laboratorio de experimentos e novas creacións.

Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar superiores para o resto e val que nos valoren positivamente. Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita influencia unha vez máis, debido á proliferación de programas e concursos de cociña que despertan a nosa curiosidade por este mundo.

Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que

Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa existencia, deixándonos levar e dirixir tan polo que lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con eles e deixando de ser individuos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT