CORT_0155
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 177 |
Number of lemmas | 99 |
Lexical density | 56 |
Number of sentences | 7 |
Average of words per sentence | 25.29 |
Number of words in the longest sentence | 40 |
Number of words in the shortest sentence | 14 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.75 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de
prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun
primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario
e natural como é comer, converteuse nun arte e nun
laboratorio de experimentos e novas creacións.
Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre
a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar
superiores para o resto e val que nos valoren positivamente.
Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía
converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita
influencia unha vez máis, debido á proliferación de
programas e concursos de cociña que despertan a nosa
curiosidade por este mundo.
Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición
pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo
ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que
Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o
que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa
existencia, deixándonos levar e dirixir tan só polo que
lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con
eles e deixando de ser individuos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT