CORT_0155
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 177 |
Número de lemas | 99 |
Densidad léxica | 56 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25.29 |
Número de palabras del enunciado más largo | 40 |
Número de palabras del enunciado más corto | 14 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de
prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun
primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario
e natural como é comer, converteuse nun arte e nun
laboratorio de experimentos e novas creacións.
Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre
a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar
superiores para o resto e val que nos valoren positivamente.
Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía
converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita
influencia unha vez máis, debido á proliferación de
programas e concursos de cociña que despertan a nosa
curiosidade por este mundo.
Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición
pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo
ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que
Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o
que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa
existencia, deixándonos levar e dirixir tan só polo que
lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con
eles e deixando de ser individuos.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT