GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0155

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas99
Densidad léxica56
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado25.29
Número de palabras del enunciado más largo40
Número de palabras del enunciado más corto14
Número de párrafos4
Media de enunciados por párrafo1.75

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario e natural como é comer, converteuse nun arte e nun laboratorio de experimentos e novas creacións.

Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar superiores para o resto e val que nos valoren positivamente. Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita influencia unha vez máis, debido á proliferación de programas e concursos de cociña que despertan a nosa curiosidade por este mundo.

Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que

Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa existencia, deixándonos levar e dirixir tan polo que lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con eles e deixando de ser individuos.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT