GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0193

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/04

Commission06
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Opino que o incremento da fama da gastronomía e da cociña se debe principalmente a internet e as redes sociais, pois con estes instrumentos se poden compartir con moita facilidade opinións varias de determinadas comidas (calqueira imaxinable). Non permite aos expertos opinar, senón tamén a persoas normais de apie normal . Esta facilidade de atopar criticas culinarias fixo as persoas aumentar o interese nas comidas exóticas, este maior interese chegou a oidas de cadeas televisivas e editoriais que se puxeron mans a obra e crearon programas gastronómicos e revistas gastronómicas, respectivamente.

Desde o meu punto de vista non se poden determinar si é moda pasaxeira ou un cambio cultural. En que me baso? Pois comemos diariamente e unha característica do ser humano é a de probar novas experiencias, malia esto tamén levamos roupa pero as modas cambian con frecuencia. Soamente o tempo dirá si o interése polo mundo gastronómico é pasaxeiro ou veu para quedarse nas nosas vidas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation