GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0193

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/04

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission06
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words156
Number of lemmas98
Lexical density63
Number of sentences7
Average of words per sentence22.29
Number of words in the longest sentence40
Number of words in the shortest sentence4
Number of paragraphs2
Average of sentences per paragraph3.50

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Opino que o incremento da fama da gastronomía e da cociña se debe principalmente a internet e as redes sociais, pois con estes instrumentos se poden compartir con moita facilidade opinións varias de determinadas comidas (calqueira imaxinable). Non permite aos expertos opinar, senón tamén a persoas normais de apie normal . Esta facilidade de atopar criticas culinarias fixo as persoas aumentar o interese nas comidas exóticas, este maior interese chegou a oidas de cadeas televisivas e editoriais que se puxeron mans a obra e crearon programas gastronómicos e revistas gastronómicas, respectivamente.

Desde o meu punto de vista non se poden determinar si é moda pasaxeira ou un cambio cultural. En que me baso? Pois comemos diariamente e unha característica do ser humano é a de probar novas experiencias, malia esto tamén levamos roupa pero as modas cambian con frecuencia. Soamente o tempo dirá si o interése polo mundo gastronómico é pasaxeiro ou veu para quedarse nas nosas vidas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation