CORT_0199
ABAU/2016-2017/CD06/xuño/10
Commission | 06 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos ultimos anos a cociña e a gastronomía pasaron
a ser interese de todos. Apareceu a comida minimalista,
o trato da comida coma un arte... que pouco a
pouco fixo que a xente fórase interesando un
pouquiño máis pola comida.
Foi a curiosidade a que pouco a pouco fíxonos
interesar máis pola comida, coa aparición de
novos sabores ou a introducción de sabores
e comidas xa existentes doutras culturas que
trouxeron tamén o querer innovar.
De feito, a innovación é o máis importante,
para gañear terreo neste mundo, debes estar sempre intentando buscar novas formas e
sabores para manter os teus consumidores fieis,
sobre todo nos novos restaurantes de cociña moderna
que estan continuamente innovando e presentando
novos sabores cons que contentar ao público.
Hai xente que fala de que é unha moda pasaxeira,
pero realmente non creo que iso sexa verdade. O
campo gastronómico é moi amplo e o cambio
que se produciu na consideración do mesmo van
permitir que durante moitos anos esto sexa así.
Cada día aparecen diversidade de novos experimentos
por probar e alimentos que mesturar, así como
unha gran cantidade de novos chefs que están
desexando crear. A isto pódese sumar o crecente
número de certames gastronómicos, que achegan
ao público as novas creacións.
En resumo, a consideración da gastronomía cambiou
asi como o tipo de comida que se ofrece, que
agora coas novas presentacións e sabores, chaman
máis a atención e atraen a curiosidade da
xente.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT